Program


Jótékonysági Gála

Jótékonysági Gála

A Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal és az Új Társadalom Szalonnal közös jótékonysági estet rendez Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 15. csütörtök, 18:00

A rendezvény célja, hogy a belépőjegyek árából befolyt összegből hazai árvákat és nehéz körülmények között élő nagycsaládosokat támogasson.

A jótékonysági koncert kiemelt fellépője Magyarország egyik legkiválóbb zongoraművésze, Balázs János Kossuth-, Liszt- és Prima-díjas érdemes művész.

A rendezvényt fellépésével megtiszteli Pápai Erika Jászai Mari-díjas színművész és Nemcsák Károly Érdemes- és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója.

A szervezők, a koncertet követően, állófogadás keretében köszönik meg a támogatásokat a La Fiesta Party Service együttműködésével.

Találkozzunk az esten, legyen ön is támogató.

Ajánlatunk


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!