Program


Jöhetsz Drágám! - Hadart Színház előadása
7

Jöhetsz Drágám! - Hadart Színház előadása

Adva van egy látszólag békés otthon, ahol azért akarnak kutyát venni, hogy legalább valaki hűséges legyen a családban. A szerelmi sokszög csak bonyolódik, amikor megérkezik egy halom bűvészkellék. A bűvészkellékek megérkeznek ugyan, a bűvész nem, de jön helyette betörő, elhagyott szerető, aktuális szerető, be nem vallott gyermek.

Adva van egy látszólag békés otthon, ahol azért akarnak kutyát venni, hogy legalább valaki hűséges legyen a családban. A szerelmi sokszög csak bonyolódik, amikor megérkezik egy halom bűvészkellék, amit Merlin, a világhírű kanadai bűvész küld előre, akinek magyarországi turnéját a család feje szervezi. A bűvészkellékek megérkeznek, a bűvész nem, de jön helyette betörő, elhagyott szerető, aktuális szerető, be nem vallott gyermek, s ha ez még nem elég a nevetőizmok próbatételéhez, a bűvészkellékek önhatalmúlag átveszik az irányítást és működni kezdenek, a család legnagyobb rémületére.

Lajos, a férj..................... Háda János
Jolán, a feleség.............. Zakariás Éva
Rezsőke, a titkár............. Szabó Máté
Lompos, a betörő............ Suhajda Dániel
Mirtill, a szerető............... Végh Judit
Viki, a másik szerető....... Andrádi Zsanett
Továbbá........................... Bordás Mihály, Zsigmond Réka

Rendező: Háda János
Írta: Moravetz Levente
Jelmez: Zsigmond Éva

Ajánló


Az Anconai szerelmesek című zenés komédia a bemutatása óta eltelt húsz évben a…

Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival A különleges, szabadtéri helyszínen művészeink előadásában részleteket…