Program


Jesse Cook - Beyond Borders

Jesse Cook - Beyond Borders

Jesse Cook, a lélegzetelállító flamenco gitáros Budapestre érkezik november 15-én!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 20:00

A világhírű kanadai zeneszerző és producer több mint kétmillió lemezt adott már el világszerte, koncertshowját az amerikai PBS csatorna is műsorára tűzte.

Bombaként robbant a hír, hogy európai turnéja keretében Budapestet is meglátogatja egyetlen napra. Exkluzív koncertje a Városligeti fasori Versailles Koncertteremben igazi, kihagyhatatlan unikum! Először Magyarországon a világ egyik legjobb akusztikus gitárosa és zenekara!

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!