Program


Jelenetek egy házasságból

Jelenetek egy házasságból

Az ünnepi időszak kiemelt produkciója lesz a családi album kitépett lapjait szimbolizáló szétválás története, ahol egy házasság zárt ajtók mögötti világát láthatjuk majd, szinte felismerésig közelről. Az intimitás részeivé válnak a nézők, előttük bontakozik ki a szenvedély minden szegmense: a vágyak és a viharok is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 30. csütörtök, 19:00

Ingmar Bergman elhíresült filmjének színpadi változatának eredeti helyszíne az erkélyfolyosó lett volna, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a darab a Ruszt József Stúdió Színházba kerül.

Az eredetileg két szereplőre írt játékot négy színészre osztva láthatja a közönség.

Marinne.... Danyi Judit / Réti Nóra
Johan....... Pál Attila / Farkas Ádám

Díszlet-és jelmeztervező: Kiss Borbála
Súgó: Arató Andrea
A rendező munkatársa: Sirkó Anna
Rendező: Réczei Tamás

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!