Program


Jazzliget - Intermezzo km. Pély Barna
6

Jazzliget - Intermezzo km. Pély Barna

Modern groove, dallamos zenei témák és improvizáció. Az együttes saját kompozíciók mellett neves hazai és külföldi előadók saját feldolgozású dalait is játssza. Zenéjük nem csak a jazz-rajongók számára befogadható. Jellegzetes dallamviláguk intelligens és jól átgondolt, ugyanakkor energikus és improvizatív is egyben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:30

Intermezzo
Sztárvendég: Pély Barna

"Az Intermezzo olyan zenészekből áll, akik engedik, hogy saját, ihletett érzéseik vezessék őket, belső élményeiket is bátran megmutatják, így létrehoznak egy olyan varázslatot, ami csak az övék, rájuk jellemző -, de másokat is magával ragad. Hogyan történik mindez? Nem tudom, sőt azt sem, érdemes-e törekedni ennek a folyamatnak a racionális megértésére, vagy egyszerűen, ott kell lenni, meg kell hallgatni őket és máris érzékelhetővé válik.  Gyanús, hogy ez utóbbiról lehet szó. :) "  Bálint Edina, Jazzy Rádió

Az INTERMEZZO együttes 2009-ben alakult, azóta számos nagy sikerű koncertet adtak szerte az országban, köztük sok hazai sztárral közösen is: Szolnoki Péter, Pély Barna, Gáspár Laci, Veres Mónika, Csepregi Gyula, Jász András és mások.

2012-ben a Grammy-díjas amerikai gitárművész Chuck Loeb-bel adtak közös koncertet a Millenárison. A Jazzy Rádió 2015-ös Országos Dalversenyén a INTERMEZZO az első helyet szerezte meg. 2017-ben megjelent az együttes CD-je, a norvég világsztár trombitás Hans Marius Andersen vendégszereplésével, amin saját szerzemények mellett magyar népdalok és Bartók Béla műveinek feldolgozásait is hallhatjuk.

Az együttes tagjai:
György Ákos - billentyűs hangszerek
Galgóczi Balázs - gitár
Almási Kornél - basszusgitár
Horváth Zoltán – dob

Ajánlatunk


Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot!

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Ajánló


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mészáros Árpád Zsolt és Csengeri Attila főszereplésével érkezik a Zenthe Nyár színpadára A púpos című musical!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!