Program


Jazzation - Jazz itt! -

Jazzation - Jazz itt! -

Délutáni ráadáskoncert rövidített műsorral, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 29. péntek, 16:00

Jazzation: Várallyay Katus, Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Bolyki Barnabás, Homor Máté (ének)
Budapest Orchestra Project: Gergely Edvárd (altszaxofon, fuvola), Sándor Norbert (altszaxofon, klarinét), Uher-Győrfi Bálint (tenorszaxofon, klarinét), Drippey Máté (tenor szaxofon/fuvola), Vincze Marcell (baritonszaxofon), Mihályfi Márk, Bille Gergely, Rozbora Ádám, Hammer Gábor (trombita), Papp Mátyás, Dénes András, Bodon Bence (harsona), Janák Gergely (basszusharsona), Neuschl Armand (zongora), Virág Benedek (gitár), Gyányi Tamás (basszusgitár), Majsai Roland (dob)
Zenekarvezető: Tompa Ábel

Magyarország első számú jazz a cappella együttese fennállásának 18. évfordulójára új nagylemezt jelentet meg. Az albumra a közönség által legjobban várt dalok: jazzörökzöldek, világzenei feldolgozások és eredeti szerzemények kerültek, de ősbemutatóra is sor kerül az este folyamán. Az eltelt tizennyolc esztendő alatt a legrangosabb nemzetközi versenyeken lopta be magát a zsűri szívébe a magyar formáció: Európa-szerte, a Távol-Keleten és Amerikában is számos szakmai és közönségdíjat nyertek, mégis arra a legbüszkébbek, hogy olyan csodás zenészekkel játszhattak már együtt, mint a világhírű Bobby McFerrin vagy a King’s Singers. Az évek során a magyar közönség legnagyobb örömére vendégül látták az a cappella világ kiválóságait, de kamara- és szimfonikus zenekarral is kollaboráltak már. Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a közönség csordultig megtölti a Solti termet az együttes koncertjein, így 2023 decemberében a Nagyteremben kerül sor a Jazzation lemezbemutatójára, mely különleges meglepetést is tartogat: vadonatúj műsort és egy még sosem hallott együttműködést. A Jazzation big band kísérettel, a Budapest Orchestra Projekttel kiegészülve szólaltatja meg a huszadik század legmeghatározóbb előadóitól ismert, legendás kompozíciókat. A délutáni ráadáskoncert szünet nélkül kerül megtartásra, az esti, két félidős koncerthez képest rövidített műsorral, és ennek megfelelően arányosan csökkentett jegyárakkal. Gondosan válogatunk, hogy mindkét koncert élménye teljes legyen ne csak nekünk, hanem délután és este is szeretettel várt Közönségünknek is!

RENDEZŐ:

Zeneakadémia Koncertközpont és az Acappella Hangőrző Egyesület

Ajánlatunk


Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

dühös vígjáték két részben

Ajánló


Igazi családi színház, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az előadást az Újszínház Helyey László emlékének ajánlja.

Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!