Program


Jazz Migration / La Litanie des Cimes (FR)
2

Jazz Migration / La Litanie des Cimes (FR)

A La Litanie des Cimes formáció, melyet a hegedűs Clément Janinet hívott életre Elodie Pasquier klerinétos és Bruno Ducret csellista társaságában 2019-ben, hosszú mozdulatokkal, lassú tempókkal és kontemplatív harmóniákkal játszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 27. szombat, 20:00

Jazz Migration / La Litanie des Cimes (FR)

Közreműködik:
Clement Janinet – hegedű
Elodie Pasquier – klarinét
Bruno Ducret – cselló

A hármasfogaton belül az improvizáció szabadon áramló és befelé tekintő, anélkül, hogy visszafogottá válna. A folyamatosan váltakozó harmóniákat ellensúlyozza a témák állandó ismétlése. Szinte izgatott párbeszédeket hallani. Energiarobbanást. Bensőséges zűrzavar áll itt szemben a közös kinyilatkoztatással, szándékolt, élénk zenei effektek a melodikus finomsággal. Ez a fölöttébb nyitott zene úgy hangozhat, mintha egy apokalipktikus katasztrófafilm zenéje volna, amelyet magas fák tetejéről játszanak.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!