Program


Jazzliget: Kozma Orsi Quartet

Jazzliget: Kozma Orsi Quartet

Kozma Orsi többszörös arany-és platinalemezes énekesnő, a Jazz+Az, a Cotton Club Singers tagja, szólóban a 10 éves Kozma Orsi Quartet alapítója, 4 szóló pop lemez fűződik nevéhez. Legutóbb az Animal Cannibals, a Swing a la Django vagy Kern András színművész partnereként különböző projektekben dolgozott.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 11. péntek, 19:30

Jazz Liget: Kozma Orsi Duó

Kozma Orsi többszörös arany-és platinalemezes énekesnő, a Jazz+Az, a Cotton Club Singers tagja, szólóban a 10 éves Kozma Orsi Quartet alapítója, 4 szóló pop lemez fűződik nevéhez. Legutóbb  az Animal Cannibals, a Swing a la Django vagy Kern András színművész partnereként különböző projektekben dolgozott.

Találkozások

Kozma Orsi évek óta együtt muzsikál Cseke Gábor zongoraművésszel, a páros egy bensőséges “bestof “ koncertet ad: kedvenc jazz örökzöldek( Sinatra, Fitzgerald),ismert slágerek( Sting, George Benson ),magyar melódiák (LGT)és Orsi dalai invitálnak egy zenei bújócskára, melyben a műfajok és a két művész találkozása izgalmas élményt nyújt.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!