Program


Játsszunk Együtt! Halász Judit

Játsszunk Együtt! Halász Judit

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 25. szombat, 16:00

JÁTSSZUNK EGYÜTT! // HALÁSZ JUDIT ELŐADÁSA

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek.

Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken.

18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel, „Csiribiri”  címmel.

Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze  melynek címe „Kezdődhet a mulatság” .

A JÁTSSZUNK EGYÜTT! című koncerten az eddig megjelent  zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek  – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, – a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

A 484/2020 Kormányrendelet alapján az esemény védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

zenés átirat két részben

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!