Program


Janikovszky Éva képzeletszínháza - felnőtteknek

Janikovszky Éva képzeletszínháza - felnőtteknek

Janikovszky Éva képzeletszínháza felnőtteknek Horváth Lilivel, Kakasy Dórával és Tollár Mónikával
(a Köszönjük, Magyarország! program keretében)
Egyfelvonásos előadás: emberi játszmák női hangokon
Abszolút szórakoztató színház: egy óra nevetőizom tréning
 több

Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét.

Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk.
Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk.

Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.

Szereplők:
- Horváth Lili
- Kakasy Dóra
- Tollár Mónika

Időtartam: 50-60 perc

Az előadás a Köszönjük, Magyarország! program jóvoltából valósul meg, ez a program fedezi a fellépők tiszteletdíját, így a szervezés, és lebonyolítás fedezésére jelképes jegyárat tudunk biztosítani.

Ajánló


A Recirquel az idei téli szezonban új, az év végi ünnepek hangulatát idéző produkcióval jelentkezik.

SZEREPLŐK Kristóf: Szabó Kimmel Tamás Gyöngyi: Fodor Annamária Dr. Sánta Marietta: Roszik Hella Fácska Richárd: Fáncsik Roland Borbála: Messaoudi Emina…