Program


Izgő-mozgó Hangerdő

Izgő-mozgó Hangerdő

Zenepedagógiai foglalkozások a Lóvasúton a 0-3 éves korosztálynak!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

November 3-án és 24-én, vasárnap délelőtt 9:30-tól a 3 év alatti, majd 10:30-tól az óvodás korosztály számára tart az Öröm-Hang-Ár csapat zenepedagógiai foglalkozásokat.

Az „Izgő-mozgó Hangerdő” interaktív zenei foglalkozásra a 0-3 éves korosztályt és családjukat várjuk. A foglalkozásban egységet alkot régi és új: hagyományos népi mondókák, gyerekdalok, ölbéli játékok mellett az improvizáció, a jelen pillanatban való közös alkotás adta frissesség is helyet kap. Várunk mindenkit a meseerdőbe, hallgatózni, hangot adni, játszani, együtt mozdulni!
Öröm-Hang-Ár csapat:
Barhács Claudia gyógypedagógus, énekes ; Földi Veronika óvodapedagógus, jazz-énekes, tréner; Szlávics Anna énekes-dalszerző, Kokas Foglalkozásvezető, mindhárman művészetterapeuta jelöltek. Az Öröm-Hang-Ár zenei műhely csapata a Magyar Zene Háza Első Zenepedagógiai Konferencia és Showcase Fesztivál gyerekeknek szóló workshop kategóriagyőztes programjának alkotói.
November 3-án és 24-én, vasárnap délelőtt a 3 év alatti, majd az óvodás korosztály számára tart az Öröm-Hang-Ár csapat zenepedagógiai foglalkozásokat.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

Ajánló


RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!