Program


IV. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny Gála

IV. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny Gála

A versengés véget ér, a zsűri és a közönség döntése megszületik, és kiderül, ki nyeri el idén a Marton Éva Nemzetközi Énekverseny első díját a több mint 250 jelentkező közül, akik még 2020 tavaszán küldték be felvételeiket a verseny előselejtezőjébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 5. vasárnap, 19:30

IV. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny / Gála A Zeneakadémia saját szervezésű programja

A Magyar Állami Operaház Zenekara
Vezényel: Kocsár Balázs

A versengés véget ér, a zsűri és a közönség döntése megszületik, és kiderül, ki nyeri el idén a Marton Éva Nemzetközi Énekverseny első díját a több mint 250 jelentkező közül, akik még 2020 tavaszán küldték be felvételeiket a verseny előselejtezőjébe. A rekordszámú jelentkezés a verseny rangját is jelzi: nemcsak a 70.000 eurós összdíjazás, de az a lehetőség is egyre vonzóbb az ifjú énekesek számára, hogy a világ legnagyobb operaénekesei, művésztanárai és impresszáriói előtt mutassák meg tehetségüket, és ezzel üstökösként indulhasson be karrierjük. A IV. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny gáláján a megelőző napokban megismert és megkedvelt fiatal énekesek közül a legtehetségesebbek újra a Zeneakadémia Nagytermének pódiumára lépnek. A Zeneakadémia, ahonnan annyi nagy művész pályafutása indult, ezúttal is jelentős helyszínné válik majd néhány operaénekes karriertörténetében. A felszabadult ünnepléshez tehát a közönség kíváncsi várakozása is társul: hol és hogyan látjuk majd viszont a 2021-es Marton-énekverseny győzteseit?
Rendező:

Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!