Program


Ittzés Gergely és a Mezei Szilárd Trió: Viharos csend
5

Ittzés Gergely és a Mezei Szilárd Trió: Viharos csend

Ittzés Gergely és a Mezei Szilárd Trió: Viharos csend

Lemezbemutató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 8. szerda, 20:00

Közreműködik:

    Ittzés Gergely - fuvolák
    Mezei Szilárd - brácsa
    Ervin Malina - nagybőgő
    Csík István - dob

A két sokoldalú és nyitott szellemű zenész, a vajdasági Mezei Szilárd és a székhelyét nemrég Kínába áthelyező Ittzés Gergely számos alkalommal működtek együtt a legkülönbözőbb formációkban, stúdióban és pódiumon egyaránt. Előadásaik többnyire Mezei kompozícióin alapuló vagy szabad improvizációk, de színházi zenékben is dolgoztak együtt, sőt a zeneszerző 2018-ban bemutatott 40 perces fuvolaversenyét is Ittzésnek Gergelynek ajánlotta. A Viharos csend című lemez egy néhány éve rögzített anyag, melyet 2019 márciusában jelentetett meg az angol FMR kiadó. A CD-n, melyen az összeszokott trióhoz Ittzés különböző hangolású fuvolákkal csatlakozik, Mezei Szilárd jellegzetes témái mellett a klasszikus és kortárszene területeiről szívesen elkalandozó fuvolás két száma is hallható, a szólók és improvizácók azonban ezúttal is meglehetősen kötetlenek.

A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!