Program


Itáliai utazás - Vénasszonyok nyara

Itáliai utazás - Vénasszonyok nyara

olasz játékfilm, 75 perc, 2008
olasz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 8. hétfő, 18:30

 

Az évadot a főszereplő-rendező Di Gregorio Arany Oroszlánra jelölt filmje zárja. Hőse egy hatvan felé járó római férfi, aki mindennapjait az anyja gondozásával tölti. Anyagi problémái miatt augusztus derekán elvállalja egy másik hölgy felvigyázását is, csakhogy érkezik pluszba még két asszony, és a lakás pillanatok alatt tele lesz ismeretlen nénikkel, akikre vigyázni kell.

Rendező: Gianni Di Gregorio

szereplők: Gianni Di Gregorio, Valeria De Franciscis

 

 

Ajánlatunk


Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú produkciókkal ünnepelte születésnapját.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!