Program


Itáliai utazás - Martin Eden

Itáliai utazás - Martin Eden

olasz-francia-német játékfilm, 129 perc, 2019
olasz, nápolyi és francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 3. hétfő, 18:30

 

Jack London azonos című regényének új olasz adaptációja Kaliforniából Nápolyba helyezi át a fiatal matróz történetét, aki, hogy elnyerje egy gazdag családból származó, művelt lány szerelmét, elhatározza, hogy tanulni fog, sőt írónak áll, hogy feljebb jusson a társadalmi ranglétrán. A Luca Marinelli főszereplésével készült filmet Arany Oroszlán-díjra jelölték.

Rendező: Pietro Marcello

szereplők: Luca Marinelli, Jesica Cressy

 

 

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!