Program


Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor - Mindennapi függőségeink

Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor - Mindennapi függőségeink

Dr. Zacher Gábor toxikológussal folytatódik a Lélekmelegítők őszi évada. Az előadáson többek között arra keressük a választ, hogy hol húzódik a határ a rossz szokás és a függőség között? Mi a helyzet a csokival, a Facebookkal és más addikciót okozó szokásunkkal?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 6. kedd, 18:00

Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor - Mindennapi függőségeink

Dr. Zacher Gábor toxikológussal folytatódik a Lélekmelegítők őszi évada. Az előadáson többek között arra keressük a választ, hogy hol húzódik a határ a rossz szokás és a függőség között? Mi a helyzet a csokival, a Facebookkal és más addikciót okozó szokásunkkal? Vajon merünk ebben a kérdésben őszinték lenni saját magunkhoz? A függőség mára szerves része az életünknek, ránk talál, körülvesz, nem ereszt. De mi rejlik mindezeknek a háttérben? Ezekre a kérdésekre kapjuk meg a választ október 6-án Kalocsán, az ország kedvenc toxikológusától Dr. Zacher Gábortól.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!