Program


I. Világháború - Készülj velünk az érettségire!-múzeumpedagógia 15-18 éveseknek - Regisztrációs jegy
4

I. Világháború - Készülj velünk az érettségire!-múzeumpedagógia 15-18 éveseknek - Regisztrációs jegy

Készülj fel a történelemérettségi első világháborús témaköreire a Várkert Bazár Új világ született c. kiállításában! Az interaktív múzeumpedagógiai foglalkozás során betekintést nyerhetsz a katonák és a hátország mindennapi életébe, emellett megismerheted a nagy háború főbb katonai eseményeit, és minden fontosat megtanulhatsz a háború urairól, vagyis azokról a császárokról, királyokról, cárokról és politikusokról, akik a hadviselő országok élén álltak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 22. vasárnap, 11:00

A programon való részvétel ingyenes, regisztrációs jegyhez kötött. Egy fő kísérő az Új világ született kiállításra 30% kedvezményre jogosult teljes árú jegy vásárlásra esetén, amelyet személyesen vásárolhat meg a jegypénztárban. A regisztrációs jegyek korlátozott számban érhetőek el. Ezúton kérjük kedves látogatóinkat, hogy vásárláskor vegyék figyelembe a korosztályra vonatkozó besorolást. A programra való belépés a regisztrációs jegy érvényesítésével és diák-/személyi igazolvány felmutatásával lehetséges.Időtartam: 80-90 perc

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!