Program


Hópehely Hercegnő

Hópehely Hercegnő

Hópehely hercegnő
Szerző: Kricsár Kamill
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 10:00

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány. Nem az Óperenciás-tengeren túlról, hanem csak innen, a szomszédból. Ugyanolyan kislány volt, mint bármelyik másik. Iskolába járt, akár a többi, vele egyidős gyerek. Talán egy kicsit nehezen barátkozott, de ez nem tűnt fel különösebben senkinek. Apukájával lakott, aki nem volt sokat otthon. Muzsikus volt. Zenész. Ők pedig sokat nincsenek otthon. Ez a történet is akkor kezdődött, amikor megint elment dolgozni. December hatodikán! Akkor, amikor minden gyerek a Mikulást várja. Meg minden felnőtt. Csak ők titkolják.

Hogy mi történt december hatodikán? Kiderül a meséből!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!