Program


Honvéd Férfikar - Karácsonyi meglepetés koncert

Honvéd Férfikar - Karácsonyi meglepetés koncert

Meglepetés akkor van, ha nem áruljuk el a koncert műsorát. Ide tulajdonképpen csak egy óriási kérdőjelet kellene rajzolni. Azért valamiféle támpontot mégis szeretnénk adni a hangversenyhez:

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:00

Olyan dallamok is elhangoznak, amelyeket egykor a 7. században egy szentté avatott pápa gyűjtetett össze, innen is kapta nevét ez a dallamvilág.

Két magyarországi bemutatóra is sor kerül. A komponista művei közül ma elsősorban szimfóniáit játszák és ezek nagy népszerűségnek örvendnek.

Az a szerző, akinek Paulai Szent Ferencet idéző művét is előadjuk, nagyra becsülte az előző két mű komponistáját, aki pályáját templomi orgonistaként kezdte Linzben.

Assisi Szent Ferenc is megihletett zeneszerzőket. Akinek műveit szintén megszólaltatjuk, annak családi neve nem csak a zenetörténetből ismert, hanem a francia gazdasági életből is. Egy vegyipari nagyvállalat - amelyet szerzőnk apja alapított- viseli a család nevét.

Többet sajnos nem árulhatunk el a koncertről, de garantáljuk, hogy aki eljön, annak nagyszerű zenei élményben lesz része!

Közreműködik egy Fúvós zenekar, vezényel Strausz Kálmán.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!