Program


Hogyan legyünk boldogtalanok?
6

Hogyan legyünk boldogtalanok?

Megmutatjuk a lelki kútmérgezés praktikáit. Elmondjuk az önsorsrontó mantrát. Megtudja, hogyan veszítse el barátait 3 lépésben, megismerheti a párkapcsolatok elrontásának ősi titkait – és más egyéb módszereket, hogy fájjon a tükörbe nézni. S ha már a padlón van, megtanítjuk hogyan verje magát a földhöz!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 24. szombat, 20:00

Hogyan legyünk boldogtalanok?
Színházi stand-up szeminárium
 
Gondolkodott már azon, hogyan lehet igazán jól szorongani? Hogyan lehet mestere a parázásnak? Kimaxolná a társadalmi elvárások okozta görcseit? Önfeledten feszengne a hétköznapokban?
Ne várjon másokra, rúgjon önmaga alá!
 
Megmutatjuk a lelki kútmérgezés praktikáit. Elmondjuk az önsorsrontó mantrát. Megtudja, hogyan veszítse el barátait 3 lépésben, megismerheti a párkapcsolatok elrontásának ősi titkait – és más egyéb módszereket, hogy fájjon a tükörbe nézni.
 
S ha már a padlón van, megtanítjuk hogyan verje magát a földhöz!
 
Ez nem humbug, ez tudomány! Amerikai módszer alapján!
 
Kidolgozta: Braun Barna
Előadja: Endrész Aliz és Braun Barna
 
Rendező: Kaj Ádám

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!