Program


HIPNÓZIS - AVAGY HOGYAN SZÜLETNEK ÚJRA REMEKMŰVEK RACHMANINOV NÉMASÁGÁBÓL

HIPNÓZIS - AVAGY HOGYAN SZÜLETNEK ÚJRA REMEKMŰVEK RACHMANINOV NÉMASÁGÁBÓL

HIPNÓZIS - AVAGY HOGYAN SZÜLETNEK ÚJRA REMEKMŰVEK RACHMANINOV NÉMASÁGÁBÓL
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 16. szerda, 18:30

A Vizizene sorozat programja izgalmas, interaktív kalandozást ígér képben, szövegben és hangokban, könnyedén és humorosan. Sergei Rachmaninoff zenéje szívünk legrejtettebb pontjaira hat, melódiái érzelmeink húrjain játszanak, de nem sok hiányzott ahhoz, hogy ma ne gyönyörködhessünk zenéjében. Életének egy válságos momentuma világítja meg a titkot. Hogyan? Erre keresik a választ Eckhardt Gábor zongoraművész-zenemesélő és tanítványai.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!