Program


HÁZIBULI 1989

HÁZIBULI 1989

Házibuli 1989
- élmények elsőkézből -
Mindenki volt fiatal, de kevesebben voltak ötvenesek.
Mi most azok vagyunk!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 20:00

És visszarepítünk mindenkit korosztályunkból abba az évbe, amikor az érettségi botrányt kavart, de a Moszkva térből film lett, Madonna még csúcson volt, Janet Jackson Rhythm Nation 1814 dala szólt az MTV-ből, de Tina Turner volt a Queen, amikor a Szomszédok és a Parabola között élőben néztük végig ceauşescuék elvágódását a falnál, amikor másodszor mentünk vissza a jövőbe, egy világ állt fel az asztalra: „O Captain! My Captain!”, s elindult a Simpson család, amikor rendszert váltani kezdett az ország, s búcsút vettünk az ideiglenes barátainktól, de már Köztársaságként .
Jó kis év volt ez az 1989! Jöttök táncolni?

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!