Program


Hauszmann-sztori - Tárlat - KÖN napok - Regisztrációs jegy

Hauszmann-sztori - Tárlat - KÖN napok - Regisztrációs jegy

Egy nagyszerű építésznek, Hauszmann Alajosnak és élete fő művének állít emléket a Budavári Palota A épületében megtekinthető kiállítás. Megismerheti, hogy Hauszmann Alajos hogyan építette át a Budavári Palotát és környezetét a századfordulón, és betekintést nyerhet abba is, hogy több évtizednyi pusztulás után most miként születik újjá a Budavári Palotanegyed.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 19. vasárnap, 15:00

A kiállítás termeiben egy olyan már-már elfeledett, de világraszóló történet elevenedik meg előttünk, melynek részesei voltak nagyszüleink, szüleink és részesei vagyunk mi magunk is. Részesei vagyunk mi is, hiszen a történet egyik legizgalmasabb epizódja itt és most, a szemünk előtt játszódik.

S hogy miről mesél egy-egy épület? A Hauszmann-sztori című kiállításunk, erre a kérdésre is választ ad. A fejlesztéseket bemutató teremben körültekintve megismerheti az épületek múltját, jelenét és a Budavári Palotanegyed megújításának terveit is.

Helyszín: 1014 Budapest, Budavári Palota A épülete

Időtartam: 45 perc

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!