Program


Határeset

Határeset

Határeset
Gräns
svéd film, 110 perc, 2018
svéd nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 13. kedd, 12:00

Rendező: Ali Abbasi

Forgatókönyv: Ali Abbasi, Isabella Eklöf (John Ajvide Lindqvist elbeszélése alapján), Operatőr: Nadim Carlsen, Vágó: Olivia Neergaard-Holm, Anders Skov
 
Szereplők: Eva Melander, Eero Milonoff, Viktor Åkerblom, Jörgen Thorsson

Tina, a különleges képességekkel rendelkező vámellenőr különös vonzalmat kezd érezni az egyik gyanúsan viselkedő utas iránt. A rutinellenőrzés után kibontakozó bűnügyi nyomozás egyre szövevényesebbé válik, és az egyre furcsább események arra kényszerítik a nőt, hogy saját múltjának elhallgatott titkaival is szembesüljön.

Díjak: A cannes-i filmfesztivál Un Certain Regard válogatásának fődíját nyerte.

Bemutató dátuma: 2018.10.29.
 

Forgalmazó: Cirko Film

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!