Program


"HARRY POTTER és a Színház rejtelmei"

"HARRY POTTER és a Színház rejtelmei"

Három civil jóbarát úgy dönt, hogy közös tudással és erővel színházat alapít. Nehezen de megbírkóztak ezzel a feladattal és megalapították saját társulatukat. Nagy fába vágták fejszéjüket ugyanis első színdarabként a legnagyobb világsikert szeretnék színpadra alkalmazni J.K. Rowling Harry Potter művét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 15. szombat, 19:00

"HARRY POTTER és a Színház rejtelmei"

Három civil jóbarát úgy dönt, hogy közös tudással és erővel színházat alapít. Nehezen de megbírkóztak ezzel a feladattal és megalapították saját társulatukat. Nagy fába vágták fejszéjüket ugyanis első színdarabként a legnagyobb világsikert szeretnék színpadra alkalmazni J.K. Rowling Harry Potter művét. Vajon sikerül a 7 varázslatos könyvből egy 2 órás színdarabot rendezni...?

PRODUCER: Lukács Kálmán

RENDEZŐ: Dr. Burus Henrietta

DRAMATURG: Haász Tamás

DÍSZLET/JELMEZ: Susanits Andrea

BEAUTY MANAGER: Zsámbok Zalán

RENDEZŐ ASSZISZTENS: Csaba Noémi

TECHNIKA: Raduly Krisztián

SZEREPLŐK: Alkotó Műhely Tagjai

Ajánlatunk


Musical gyerekeknek FEKETE ISTVÁN kisregénye alapján

A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel rendezése Mucsi Zoltánnal a főszerepben!

2023-ban, immáron 11. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Ajánló


Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor…

A kacagtató regény a magyar filmek legje a színpadon. Bendegúz "meséje" a világról, és arról, mivé lesz a szilvásgombóc faluhelyen.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!