Program


Hangfoglaló - Lanou és Manaman koncert
5

Hangfoglaló - Lanou és Manaman koncert

A Lanou egyfajta zenei találkozás a folk, a pop és a világzene határán. Népzenei gyökerekkel rendelkező, dalközpontú felfedezőút, melyben nagy helyet kap az improvizáció is. Manaman (Szilágyi Sándor) a hangok varázserejét használja zenéjében és a tibeti hangtálakkal való praxisában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 19:30

Hangfoglaló

Lanou koncert
Manamannal

A Lanou egyfajta zenei találkozás a folk, a pop és a világzene határán. Népzenei gyökerekkel rendelkező, dalközpontú felfedezőút, melyben nagy helyet kap az improvizáció is. Az együttes hangzásvilágát tagjainak különböző zenei háttere is színesíti (népzene, reggae, funk, rock).

A tagok:
Tóth Eszter (ének, citera, gitár), Simon Gyuri (ének, gitár), Öllős Dávid (ének, basszusgitár), Papp Gergő (ütőhangszerek).

A zenekar 2018 januárjában alakult, azóta két telt házas koncertet adtak a Szimpla Kertben, majd ugyanebben az évben meghívott fellépői voltak az Everness Fesztiválnak, az Ozora fesztiválnak, az ősz folyamán pedig a prágai Ungelt Jazz Clubban léptek színpadra.

Manaman

Manaman (Szilágyi Sándor) a hangok varázserejét használja zenéjében és a tibeti hangtálakkal való praxisában. Ösztönös handpan játékában és hangmasszőri tevékenységében sem ő maga, hanem a világot alkotó rezgések a főszereplők.

Manaman nem zenész, nem művész, nem gyógyító, egyszerűen csak közvetítője a jótékony hangoknak és rezgéseknek. Dallamai kis történetek, melyek belső utazásra inspirálnak, míg a Peter Hess módszeren alapuló hangmasszázs kezelései során újrateremtődhet bennünk a harmónia.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!