Program


HAMIS HANG - Orlai Produkció
4

HAMIS HANG - Orlai Produkció

Az esti koncert után H. P. Miller, a Genfi Szimfonikusok maximalista karmestere fáradtan ér öltözőjébe, zenekara gyenge játéka miatt bosszankodva.

Kedves Vásárlónk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2021.08.27-ére, 20 óra 30 perces kezdéssel a Kulipintyó Villa udvarára meghirdetett HAMIS HANG - Orlai Produkció c. előadás új helyszínen, a balatonföldvári Bajor Gizi Közösségi Ház színháztermében kerül megrendezésre, változatlan kezdési időpontban.
Az új helyszín: Bajor Gizi Közösségi Ház és Könyvtár - 8623 Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.

Megértését köszönjük, szeretettel várjuk az előadásra!

-------------------------------------------

Sokáig már nem kell vesződnie féltehetségű zenészeivel, mivel elnyerte a Berlini Filharmonikusok vezetőkarmesteri állását. A világhírre vágyó zenész ajtaján egy különös belga úr, Leon Dinkel kopogtat.

A titokzatos rajongó kitartó precizitással, lépésről lépésre fosztja meg Millert nagyratörő álmaitól, szétszedve és elemeire bontva a karmester egoját és önbecsülését. A feszült, óramű pontosságú kamaradarab krimibe illő fordulatai három éve töretlen sikerrel kápráztatják el a párizsi közönséget és kritikusokat.

Didier Caron méltán népszerű darabjának magyarországi ősbemutatóját az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum koprodukciójában Ujj Mészáros Károly, a Liza a rókatündér című nagysikerű film rendezője állítja színpadra.

Az előadás hossza: 1 óra 50 perc

Szereplők:Vasvári Csaba és Nagy Dániel Viktor

Stáb:
Író --- Didier Caron
Fordító --- Tótfalusi Ágnes
Látványtervező --- Fekete Anna
A rendező munkatársa --- Kovács Henrietta
Rendező --- Ujj Mészáros Károly
Producer --- Orlai Tibor

Fotó: Takács Attila