Program


Halálcsapda - Bunker  szabadulós játék
5

Halálcsapda - Bunker szabadulós játék

A játék során egyedülálló környezetből kell kiszabadulni, egy valódi óvóhelyről. Ha 60 perc alatt sikerül a küldetés, csak akkor maradtok életben!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Halálcsapda - Bunker- szabadulós játék 2-6 fő részére 60 perc

Kitört a vegyi-katasztrófa, a polgári védelem óvóhelyekre osztotta be a túlélőket, Titeket is. Már több hete vagytok bezárva a Bunkerbe és várjátok a katasztrófa végét, kezd unalmas lenni... Megszólal egy géphang: a légszűrő meghibásodott, és már csak egy órányi levegő maradt tartalékban. Minden erőtökkel azon vagytok, hogy kijussatok az eddig ÓVÓ-helyetekről, ami hamarosan a koporsótok is lehet. Próbáljátok meg kideríteni a föld alól, hogy vége van-e már a katasztrófának, elmúlt-e már a halálos sugárveszély, a mérgező gázok eltűntek-e a felszínen és jussatok ki a Bunkerből. A játék során egyedülálló környezetből kell kiszabadulni, egy valódi óvóhelyről. Ha 60 perc alatt sikerül a küldetés, csak akkor maradtok életben!

Játék helyszíne: 1075 Budapest Kazinczy u 10. Bejárat az El Rapido mexikói grillbáron át

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!