Program


Hajdu Klára Quartet

Hajdu Klára Quartet

Váci Jazz Tükör

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 20:00

Hajdu Klára Quartet

Házigazda: Pálinkás Gergely, gitáros, zeneszerző a hazai zenei élet elismert képviselője

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és énektanára. Fellépett már Európa és USA számos nagyvárosának klubjaiban és fesztiváljain. Saját quartetje 15 éve a jazz szakma elismert zenekara. Eddig négy lemezük jelent meg, melyeket mind a szakma, mind a közönség rajongó elismeréssel fogadott és kettő ‘Fonogram’ jelölt lett. Dalaikat a magyar jazz csatornák mellett Európától Mexikóig pörgetik a rádiók, és több mint 30 országban streamelik. Minden eddigi albumuk elérhető a japán lemezboltok polcain.

Zenészek: Hajdu Klára – ének, Cseke Gábor – zongora, Soós Márton – nagybőgő, Richter Ambrus – do

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!