Program


Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

Nyáresti hangulat és varázslatos dallamok az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekarral az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár szabadtéri színpadán.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 24. szombat, 17:00

Vadonatúj feldolgozások, modern és old school, pop, rock, valamint jazz muzsika várja a zenekar törzsközönségét és az élő zene rajongóit. Az ünnepi alkalomra rendhagyó hangszereléssel, különlegességekkel és meglepetés előadókkal is készül a zenekar. Az est vendég fellépőjeként „A Dal 2023” könnyűzenei dalverseny résztvevője, a Jazztelen fogja színesíteni a jubileumi rendezvényt.

Az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekar a gyáli Kodály Zoltán Zeneiskola zenekaraként alakult meg 1999-ben. 2007-től az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár saját csoportjaként működik a közösség. A 14 tagú együttes kb. 100 műből álló repertoárján indulók, komoly- és könnyűzenei feldolgozások, magyar és külföldi szerzők művei szerepelnek.

A 15-50 év közötti, Gyálon, illetve a kistérség más településein élő zenészekből verbuválódott zenekar rendszeres szereplője városi ünnepségeknek, a település és a kistérség fesztiváljainak, szabadtéri eseményeinek, s évente több alkalommal ad önálló koncertet a közösségi házban.

A Fúvószenekar célja a gyáli zenekultúra fejlesztése, a hangszeren játszó zenészek támogatása, továbbképzésük megszervezése, a gyáli zeneszerető közönség részére zenei estek, hangversenyek megszervezésével a gyáli zenei élet felpezsdítése.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Ajánló


A kaposvári Csiky Gergely Színház bemutatja Dreamworks - MADAGASZKÁR - zenés kalandtúra a Dreamworks Animation Motion Picture filmje alapján Szövegkönyv:…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!