Program


Gubik Petra: Mi van a zsebemben?

Gubik Petra: Mi van a zsebemben?

Gubik Petra: Mi van a zsebemben?
Karácsonyra hangolva! – koncert
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 17. vasárnap, 19:00

Gubik Petra Junior Príma-díjas színésznő, énekesnő, a Sztárban Sztár első női győztese, ahol a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet is kiérdemelte, nemcsak a színházi berkekben érzi otthon magát. 2022 nyarán jelent meg első szólóalbuma, “Ez van, ez!” címmel, amelyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter Sziámi szerzőtársakkal jegyez. Nagysikerű nyári, teltházas estje után újra Szentendrei Teátrumban ad koncertet, és ezúttal a Mi van a zsebemben? programja  ünnepi dalokkal is bővül. Az egy szál versenyzongorára épített szólóestet Tempfli Erik játéka kíséri.

Ajánlatunk


Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap szeptember 1.)

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei – többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss – művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát és népdalt is játszanak.

Ajánló


A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása…

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!