Program


Görög Ibolya előadása - Hétköznapi protokoll

Görög Ibolya előadása - Hétköznapi protokoll

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 18:00

Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó előadása az együttélésünk harmóniáját biztosító viselkedési szabályokról.

Az este során szóba kerül többek között, hogy nem mindegy, hogy gondolkodás nélkül átvesszük-e az amerikaiságot – rágógumi, zsebre dugott kéz –, hiszen az európai konvenciókat tekintik az egész világon a protokoll alapjának. Mit kell tenni, ha valaki más beszél hozzánk zsebre dugott kézzel?

 

 

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as nyári szezonjának programjait is.A 2020. június 12-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a jegy árának értékében utalványt tudunk adni, amely 2021. augusztus 31-ig levásárolható a Tokaj Fesztiválkatlan 2021-es szezonjának programjaira.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!