Program


Ghost-Note (US), Mike Gotthard Group (HU)
2

Ghost-Note (US), Mike Gotthard Group (HU)

Mike Gotthard azaz Gotthárd Mihály a magyar fiatal gitáros generáció kiemelkedő egyénisége. Számtalan helyen találkozhattunk már nevével, többek között az Ocho Macho zenekar gitárosaként, jazz és fusion zenekarok közreműködőjeként, valamint pop előadók mögött session zenészként is.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 6. szombat, 20:00

Zenész családba született Zalalövőn, így korán megismerkedett hangszerével. Kezdetben autodidakta módon kezdte elsajátítani a blues és rock zene alapjait, majd magántanárai Zsoldos Báró Zoltán és Mohai Tamás segítettek neki ebben. 2011-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz gitár szakára, ahol Babos Gyula, Horányi Sándor és László Attila kezei alatt formálódott tovább. Gitárjátékában keveredik a blues érzelmessége, a jazz improvizativitása, a rock energiája és a funk ritmikája.

Számtalan hazai produkcióban működött közre és az elmúlt éveket folyamatos turnézással töltötte. 2015-ben az év felfedezettjének választotta a HANOSZ a magyar hangszeresek országos szövetsége. Első szóló albuma 2016. őszén jelent meg Intellectual Brutality címmel, melyen olyan neves muzsikusok működnek közre mint, Gary Willis, Scott Kinsey, Borlai Gergő, Anton Davidyants, Federico Malaman, Barabás Tamás és Szebényi Dániel. A lemez megjelenése óta több külföldi és hazai jazz fesztiválon megfordult formációival, ahol hatalmas sikereket arattak.

2021. márciusában jelent meg 9 Wheels című single-je egy video klip kíséretében, amely a készülő új anyag előfutára és nagyon pozitív fogadtatást kapott. Jelenleg legújabb lemezén dolgozik, amely 2021. tavaszára várható és olyan nevek szerepelnek rajta többek között mint Borlai Gergő, Anton Davidyants, Hadrien Feraud, Szebényi Dániel, Fekete-Kovács Kornél, a Gudics Twins és még sokan mások.

Ghost-Note

Mike Gotthard Group
Mike Gotthard - gitár
Szebényi Dániel - billentyűk, ének
Gudics Martin - basszusgitár
Gudics Marcell - dobok

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!