Program


Genius Loci - Milánó - A klasszicizmustól napjainkig

Genius Loci - Milánó - A klasszicizmustól napjainkig

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 11. kedd, 18:00

Lombardia az 1713-ban kötött utrechti békeszerződésnek köszönhetően a rövid francia uralomtól eltekintve az osztrák császárság birtoka volt az olasz egyesítésig.
Ekkor épült újjá operaháza, a Scala, de a jelentősebb építkezések az egyesítés után történtek. Az avantgárd egyik irányzata, a futurizmus Milánóhoz kötődik, a csoport több tagja élt és alkotott ekkor a városban. A Nagy Háború után a novecento építészete és képzőművészete volt az uralkodó. A XX. század második felében nagyszabású építkezések voltak, Milánóban épült fel Európa egyik legelső felhőkarcolója a Pirelli-torony. A Genius Loci sorozat vetített képekkel illusztrált előadásaiban a lombard város egyedi művészeti emlékeit ismerhetjük meg.

Ajánlatunk


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak? Agatha Christie ezúttal is mesterien szövi a szálakat a fordulatokban, meglepetésekben gazdag krimijében, melynek a legfőbb helyszíne a tárgyalóterem, ahol a néző szinte esküdtszéki ülnökként vehet részt az izgalmas nyomozásban.

Idei budapesti évzáró nagykoncertjük apropóján sem ígérhetünk mást, mint önfeledt, szabad örömzenélést, ahol balkáni és európai zenei hagyományok keverednek Boban és zenekara muzsikájában.

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Ajánló


 A korábbi nagy sikerre való tekintettel a Mamma Mia! ismét az ország legnagyobb sportcsarnokaiban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!