Program


Gadó Gábor – Ávéd János – Gyárfás Attila

Gadó Gábor – Ávéd János – Gyárfás Attila

A trió közvetlen előzménye Gadó Gábor és Ávéd János duója, amelynek Whispering Quiet Secrets into Hairy Ears című lemeze 2022-ben jelent meg a BMC Records gondozásában, és hamar be is söpörte a francia jazzvilág két rangos kitüntetését (Citizen Jazz ÉLU, illetve Jazz Magazine CHOC).  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 18. csütörtök, 20:00

Műsoruk hátterében egyrészt négy művész ihlető ereje áll: Erik Satie és Charles Mingus kompozíciós világa, Anna Ahmatova költészete és Hiromi Kikuchi hegedűjátéka. Másrészről viszont a japán Zen kulturális-esztétikai felfogása is a három zenész gondolatainak forrását és közegét jelenti, köztük a Wabi-Sabi – amely a tökéletesség hajszolásával szemben a szépséget a mulandóságban, az átmeneti jellegben, a befejezetlenségben találja meg –, a Johakyū – a lassú, gyorsuló, majd rögtön véget is érő tempó koncepciója, amely a teaszertartásokat, a harcművészeteket, a hagyományos japán színházat, sőt a költészetet is meghatározza –, vagy a Yūgen, vagyis a szépség érzékelése a láthatatlan, homályos, titokzatos jelenségekre való ráébredésen keresztül. Ezek az inspirációk közvetett módon, holisztikusan transzformálódnak az eredeti kompozíciókba.

Közreműködik:

Gadó Gábor - gitár
Ávéd János - szaxofon
Gyárfás Attila - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!