Program


FUTURE LANDSCAPES x AV Composers (18h-22h)

FUTURE LANDSCAPES x AV Composers (18h-22h)

A természet egyszerre örök és változó miliő, melyet élő és élettelen dolgok folyamatainak változása működtet. Időtlen közeg, széttartó és egymást keresztező utak hálózata. Ösvényeké, melyeket a múlt taposott ki a jelen számára a jövő útját egyengetve egy olyan vidékké, mely újra és újra felfedezésre hív.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 19. szerda, 18:00

A megismerés régióiba, ahol különféle információk segítségével próbálhatjuk megfejteni az éppen aktuálisan elénk táruló látványképek eredetét. A Future Landscapes egy ilyen valóságexpedícióra invitál a kiszámítható kiszámíthatatlanság tartományaiba.

Mátyási Péter – Donáth Áron: Unbeaten Path
interaktív installáció / Kabin - 15 min

Mátyási Péter képzőművész és Donáth Áron sound designer közös, térspecifikus installációja az élő jelenlétből építkezik. Az Unbeaten Path a Kabin (kiállító)terében keltett zörejek és léptek, valamint archivált természeti hangok kiszámíthatatlan elegyén keresztül teremt folyamatosan változó atmoszférát a látogatók számára. A térbe lépve az ismeretlen természet „csodálatának” felkutatása válik szubjektív élménnyé, benne magunk és az általunk keltett különféle rezgések összjátéka, harmóniája vagy éppen kakofóniája által.
Az épített installációs környezet biztonsága és az érzékszerveink zavara hol megerősítenek, hol elbizonytalanítanak abban, hogy hol is járunk, mit keresünk, mit találunk. A kíváncsiság és a felfedezés hajt, hogy megleljük, amiért jöttünk, miközben talán már túl is vagyunk rajta…

A művészt a Molnár Ani Galéria képviseli.
Alkotók: MÁTYÁSI Péter, DONÁTH Áron
Kurátor: KOVÁCS Andrea

Horváth Ádám Márton – Lichter Péter: Darkness is falling through darkness
videóinstalláció / Trafóklub - 40 min

Amikor úton vagyunk, hegyről le vagy épp hegynek felfelé tartunk, eszünkbe juthatnak korábbi útjaink, korábbi lejtők és kaptatók. Mintha ott lenne bennünk minden út, és egyszerre járnánk őket. Közös pontunk az erdő.
Lichter Péter a 2017-es Fagyott május c. filmjéből remixelt absztrakt erdőfolyamot, melynek képszövevényben Horváth Ádám Márton a hosszú erdei séták és túrázások hangulatait ragadja meg különböző zenei motívumokkal és hangokkal. A zenés absztrakt remix-film videóinstallációként most először lép ki a fizikai térbe és hív meditatív utazásra a Trafóklub terébe.

Alkotók: HORVÁTH Ádám Márton, LICHTER Péter
Együttműködő partner: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


2022. december 30-án egy hatalmas évzáró születésnapi eseményre invitálnak mindenkit Márk szülővárosába Győrbe, az Audi Arénába.

Diótörő - Klasszikus mese-show, újragondolva A történet kezdetén megismerhetjük Masát, Mását és Lujzát, a három testvért, akik a szeretet ünnepén kiosonnak a nevelőintézetből és az utcán az embereket nézik, ahogy készülődnek karácsony ünnepére.

Az együttes egy igazi SHOW keretében zárja velünk az évet, melyre nagyon készülnek, hiszen először mutathatják meg, hogy milyen az igazi saját koncert show.

Ajánló


Robert Wilson amerikai színházi rendező és képzőművész és Tom Waits énekes-dalszerző, zeneszerző 1990-ben bemutatott „zenés meséje” A bűvös vadász című…

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!