Program


Für For Ten - Für Anikó lemezbemutató koncertje

Für For Ten - Für Anikó lemezbemutató koncertje

Für For Ten címmel megjelent Für Anikó ritkaságszámba menő nagylemeze 10 különleges duettpartner, zenészek és színészkollégák közreműködésével.
A 12 dalból álló, ’Für For Ten’ című album egy korhű mozaik a jelenleg feje tetejére állt világról közérdekű témákat és mindazt érintve, amelyben jelenleg élünk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 25. csütörtök, 19:00

Für For Ten címmel megjelent Für Anikó ritkaságszámba menő nagylemeze 10 különleges duettpartner, zenészek és színészkollégák közreműködésével.

A 12 dalból álló, ’Für For Ten’ című album egy korhű mozaik a jelenleg feje tetejére állt világról közérdekű témákat és mindazt érintve, amelyben jelenleg élünk. A szövegíró ezúttal Gerendás Péter gyakori társszerzője és a színművész-énekesnő korábbi alkotótársa, Fekete György, míg a zeneszerzők ezúttal is Hrutka Róbert (például Magyar Vándor, Valami Amerika filmzenék) és Jamie Winchester (korábbi alkotótársai: Geszti Péter, Révész Sándor, Ákos) voltak.

A lemezbemutató koncertet január 25-én, az Örkény István Színházban tartjuk. Vendégünk lesz többek között Gerendás Péter, Mácsai Pál, Roy, Heincz Gábor Biga, Epres Attila, Kálloy Molnár Péter és Nagy Ervin is.

Ajánlatunk


Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot!

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!