Program


Fugato Orchestra: Hibrid dalok Verses koncert Lackfi Jánossal

Fugato Orchestra: Hibrid dalok Verses koncert Lackfi Jánossal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 20. szerda, 19:00

Művészi és könnyed, hagyományos és innovatív, értelmes és érzelmes… Kibékíthetetlennek tűnő ellentétek egységgé formálása, stílusok és kultúrák találkoztatása éppúgy jellemzi Lackfi János költészetét, mint a 13 fős Fugato Orchestra hangzásvilágát. Az elektronikával, dobbal, basszusgitárral és énekesekkel kiegészített szimfonikus kamaraegyüttes vezetője, Alpár Balázs a különböző műfajok lényegi energiáit egyesíti hibrid zenéjében.
A Hibrid dalok műsora Lackfi János kifejezetten a Fugato Orchestra számára írt új szövegeire és a hibrid tematika mentén válogatott korábbi verseire épül. A zeneszámokat összefűző szövegeket maga a szerző adja elő.

Jegyár: 2800 Ft

 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!