Program


FrenÁk Társulat: CrAzy_RunnErs / Parad_Is_E / BARTÓK TAVASZ 2024

FrenÁk Társulat: CrAzy_RunnErs / Parad_Is_E / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 19:00

Előadja: Zoe Lenzi, Árvay-Vass Léna, Eoin Mac Donncha, David Leonidas Thiel, Cserháti Gergely, Banka Viktor, Ferencz Vivian

 

Zenei koncepció: Hunyadi Máté

Dramaturg: Dr. Horváth Nóra

Látvány, jelmez: Victoria Frenák

Animáció, videószerkesztő: Fehér András

Hang: Fekete Mátyás

Fény: Pető József

Színpadmester: Fülep Balázs, Palotai Andor

Produkciós asszisztens: Nyári Gergő

Koreográfia: CrAzy_RunnEr

Koncepció: FrenÁk

 

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak  a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

A CrAzy_RunnErs a rohanás által uralt felszínes világnak görbe tükröt mutató őrült parádé. A követhetetlen tempójú identitás- és partnerváltásokat a futurisztikus kellékek folyamatos cseréje érzékelteti. Vajon meddig fokozódhat az őrület?

A Parad_Is_E az emberi létforma archaikus gyökereire utalva, valóság és illúzió, múlt és jövő határmezsgyéjén egyensúlyozva villantja fel a tudatlanság, az elszigeteltség és a kirekesztettség örökké változó, de soha el nem tűnő buborékjait.

Az előadás 18 éven aluliak számára nem ajánlott.

Az előadás a Bartók Tavasz keretében a FrenÁk Társulattal és a Nemzeti Táncszínházzal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Ajánló


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!