Program


FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

„Hogyan lát minket, magyarokat a világ, és miként látja Frei Tamás a mai világot? A maharadzsa kávéjától a Cafe Frei-ig!”





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 13. szombat, 19:00

 

Frei Tamás rádiós majd tévés újságíróként vált ismertté több sikeres műsorával- Esti egyenleg, a Dosszié majd a Frei Dosszié. 2010-től a regényírást is kipróbálta, nyolc év alatt négy könyvet,André sorozat, (konspirációs politikai thrillereket) írt, amelyek összesen több mint 600 ezer példányban kelt el.  Az általa alapított Café Frei   kávéház hálózat  Közép Európától Anglián át egészen Dubaig megtalálható.

A Villányi Úti Konferencia Központ a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára helyezkedik el. Tömegközlekedéssel rendkívül könnyen megközelíthető viszont az gépkocsival érkező nézőket megkérjük, hogy számoljanak a parkolási idővel.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a borbath.andras@ibs-oc.hu email címen veheti fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!