Program


Freeszemle Fesztivál - Ki fog holnap tanítani? - beszélgetés

Freeszemle Fesztivál - Ki fog holnap tanítani? - beszélgetés

Nagyon fontos téma a tanárok küzdelme. És nem lehet róla eleget beszélni. Mi a státusztörvény? Miért tüntetnek a pedagógusok és a diákok? Mi történt a Karmelitánál? Miért vesz részt egy diák ebben a küzdelemben? És milyen a mai oktatási helyzet? Mi vár a gyerekeinkre a jövőben? Mi az, ami már véglegesen el van rontva és mi az, ami még menthető?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 3. szombat, 19:00

Többek között ezekről a kérdésekről fogunk beszélgetni.

Vendégeink:

Törley Katalin – pedagógus, a Kölcsey egykori tanára. 22 év tanítás után bocsájtották el az állásából, azért, mert sztrájkolt.  A Tanítanék mozgalom alapítója, a pedagógusok küzdelmének egyik arca.

Dr. Zeller Judit – alkotmányjogász, a Társaság a Szabadságjogért (TASZ) munkatársa. A diáktüntetések egyik szónoka, a pedagógusok egyik jogi képviselője. Azt vallja, hogy vannak pontok, ahol összekapcsolódnak az érdekek, az oktatás klasszikusan ilyen pont. Nem csak lózung, hogy ez mindenki ügye.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak te rólad álmodom; Nagy árat kért a sors a boldogságért... – ugye mindenkinek ismerősen csengenek az előbbi dallamok?

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A hatvanas évek elején ki - majd visszadiszidál egy tipikusan angyalföldi család: Fenyőék. A fiatal Mikibe (darabunkban Ricky) eddigre mélyen…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!