Program


Freakency - Németh Gábor bűvészműsora

Freakency - Németh Gábor bűvészműsora

A Freakency egy modern, újgenerációs bűvészműsor, mely interaktivitása és egyedi látványvilága révén felejthetetlen élményt nyújt. Formabontása miatt rácáfol a bűvész sztereotípiákra, ezáltal új szintre emeli a szórakoztatás élményét. Interaktív, dinamikus, fiatalos és látványos.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 27. péntek, 19:00

A veszélyt, a kihívásokat és az extremitást ötvöző, látványos produkció, melynek központjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Egy műsor, ahol főszerephez jut az érzékszervek finomítása, összehangolása, felerősítése, illetve kizárása. A váratlan és meglepő fordulatoknak köszönhetően az izgalom és az ámulat garantált!

A Freakency egy modern, újgenerációs bűvészműsor, mely interaktivitása és egyedi látványvilága révén felejthetetlen élményt nyújt. Formabontása miatt rácáfol a bűvész sztereotípiákra, ezáltal új szintre emeli a szórakoztatás élményét. Interaktív, dinamikus, fiatalos és látványos.

 A műsorban bemutatja Gábor felkészülési folyamatát az egyre nehezedő feladatok során a végső próbatételig. Közvetlensége révén sokkal intimebb kapcsolatot alakít ki a nézőkkel, így ők is teljesen magukénak érezhetik a produkciót, hiszen aktív részesei lesznek a varázslatnak.

Szereposztás:
Bűvész: NÉMETH Gábor
Bűvész segéd: NAGY (nox) Tamás

Stábtagok:
Fénytechnika: HAMZA Attila
Hangtechnika: KISS - VÁMOSI Brigitta
Tanoncok: PÁLMAI Levente, ERDÉSZ Márk, KOCSIS Albert

A műsor 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!