Program


MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is. Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 16:00

Bálint Ágnes újabb műve bábszínpadon!

A Mazsola után Frakk is bemutatkozik, itt az MTVA és Kalap Jakab produkciójában.

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is.  Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!