Gluténmentes vegán főzőtanfolyam Kovács Zoltánnal
A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos vegán konyha remekei. Így a tavaszi kúrák sorában is megállják a helyüket! A böjtölni, tisztítókúrát végzők mellett tanfolyamunkra várjuk azokat is, akik szeretnének megismerkedni a gluténmentes vegán konyha alapjaival, valamint a hagyományos ételek mellett érdeklődnek más kultúrák ízvilága iránt is.
Alapanyagaink minden esetben hús-, tojás- és tejmentesek.
A tanfolyam előképzettséget nem igényel.
PROGRAM: Alapanyagok ismerete és beszerzése, Gabonaismeret, Sűrítési eljárások
MENÜ:
Currys-kókuszos vöröslencseleves
Vietnámi nyári tekercs
Zöld fűszeres falafel céklás humusszal
Sütőtökpakora mangócsatnival, polentával
Karobos „csokikrém” édesburgonyából mogyoróval
Piskóta lekvárral töltve
* A programváltozás jogát fenntartjuk!
Tanfolyami információk
Időpont: 2019. március 25. hétfő, 17:30 és 21:30 között.
Részvételi díj tartalmazza az Áfát, az alapanyagok költségét és az ételek nyomtatott receptjét.
Helyszín: FOCUS Oktatóközpont – FÖLDSZINTI TANKONYHA, 1139 Budapest, Frangepán utca 3.