Program


FŐZŐTANFOLYAM: Gluténmentes vegán főzőtanfolyam Kovács Zoltánnal
2

FŐZŐTANFOLYAM: Gluténmentes vegán főzőtanfolyam Kovács Zoltánnal

Gluténérzékenyek és trendkövetők figyelmébe is ajánljuk ezt a tanfolyamot.
Az este során többek között megismerkedünk a gluténmentes gabonákkal, panírozási és sűrítési eljárásokkal. A menüből nem marad le a desszert sem!
 több

Gluténmentes vegán főzőtanfolyam Kovács Zoltánnal

A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos vegán konyha remekei. Így a tavaszi kúrák sorában is megállják a helyüket! A böjtölni, tisztítókúrát végzők mellett tanfolyamunkra várjuk azokat is, akik szeretnének megismerkedni a gluténmentes vegán konyha alapjaival, valamint a hagyományos ételek mellett érdeklődnek más kultúrák ízvilága iránt is.
Alapanyagaink minden esetben hús-, tojás- és tejmentesek.
A tanfolyam előképzettséget nem igényel.
 
PROGRAM: Alapanyagok ismerete és beszerzése, Gabonaismeret, Sűrítési eljárások
 
MENÜ:
Currys-kókuszos vöröslencseleves
Vietnámi nyári tekercs
Zöld fűszeres falafel céklás humusszal
Sütőtökpakora mangócsatnival, polentával
Karobos „csokikrém” édesburgonyából mogyoróval
Piskóta lekvárral töltve

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

Tanfolyami információk

Időpont: 2019. március 25. hétfő,  17:30 és 21:30 között.

Részvételi díj tartalmazza az Áfát, az alapanyagok költségét és az ételek nyomtatott receptjét.

Helyszín: FOCUS Oktatóközpont – FÖLDSZINTI TANKONYHA, 1139 Budapest, Frangepán utca 3.