Program


Fiúk akusztik koncert

Fiúk akusztik koncert

A Fiúk zenekar mostani koncertjén, dalaik akusztikusan fognak megszólalni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 14. szerda, 19:00

Fiúk akusztik koncert

A Fiúk 2018-ban alakult Budapesten, amikor ez az öt idióta kitalálta, hogy kellene csinálni egy zenekart. A 2019-ben megjelent Félek című dalukkal debütáltak, amit több single követett, majd 2020-ban bekerültek az NKA Hangfoglaló program támogatott zenekarai közé. Ezalatt megjelent az első kislemezük, a Mivanveletek, majd 2021-ben kiadták az első nagylemezüket, ami a Velem egyedül címet kapta.

A zenekar a saját stílusát földalatti popnak szokta nevezni. Az elmúlt 3 évben játszottak több hazai fesztiválon, budapesti és vidéki klubokban egyaránt.

2022-ben érkezett a Ha neked nem című EP-jük. Zeneileg nagy változáson mentek keresztül a korábbi dalokhoz képest, de bevallásuk szerint, ezzel a kislemezzel találták meg a stílusukat.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!