Program


Film és divat - Várkert Divat

Film és divat - Várkert Divat

A Várkert Bazár legújabb sorozata egyedülálló koncepcióval épül a divat témakörére, első alkalommal a magyar filmtörténet és a divat kapcsolódási pontjait villantja fel, a magyar filmek divatját, azok öltözködésre gyakorolt hatását, a kosztümöket, tervezőket, a magyar film díváit állítja a középpontba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 30. szombat, 19:00

A könnyed hangvételű esteken egy műsorvezető és egy meghívott zenész, vagy zenei formáció fogadja a nézőket és kíséri végig a sorozat állandó vendége, Simonovics Ildikó divattörténész és az este sztárvendégeivel folytatott beszélgetéseit.

Első alkalommal vendégként köszönthetjük a számtalan magyar filmklasszikusban közreműködő Szakács Györgyi Kossuth- és Jászai Mari-díjas jelmeztervezőt és lányát, a szintén jelmeztervező Szlávik Julit, valamint Schell Judit és Szilágyi Tibor színművészeket, akik mindannyian sok izgalmas történetet elevenítenek majd fel a magyar filmtörténet elmúlt évtizedeiből.

Az esemény házigazdája Varga Livius a Quimby együttes alapító tagja, a kizárólag erre az estére készült, a műsor szerves részeként megjelenő zenei anyagot pedig ezúttal Zságer Balázs (Žagar) szolgáltatja. A választás nem véletlen, hiszen Zságer Balázs nevéhez számos színházi és filmzenei munka kapcsolódik. A BBC és a CNN műsorai mellett a CSI helyszínelőkben is hallhatók szerzeményei és több szakmai elismerésben részesült. Igazi erénye a zenei sokszínűsége, erről ad tanúbizonyságot a legújabb Žagar Experience szolóprojektje is, ahol inkább az ambient, a techno és a kísérletező kedvű elektronikus zenék felé kalandozik. 

Az előadást követően szeretettel várjuk Önöket a Žagar zenekar önálló koncertjére is, amelyet kombinált jeggyel kedvezményesen megtekinthetnek.

 

Közreműködők:

Schell Judit

Simonovics Ildikó

Szakács Györgyi

Szilágyi Tibor

Szlávik Juli

Varga Livius

Zságer Balázs

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!