Program


Férfi szerepek, női szerepek

Férfi szerepek, női szerepek

Férfi szerepek, női szerepek

Kiss Péter rendszerterapeuta előadása és beszélgetés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 12. szerda, 19:00

Amikor kimondom, hogy nő vagyok, vagy férfi vagyok, lényegében a nemi-, illetve szexuális identitásomat határozom meg.

Milyen utat kell bejárni ahhoz, hogy ezt az egyszerű megállapítást kimondjam? Mi az, ami megnehezíti ezt az utat és mi az, ami megkönnyíti? Hogyan formálódnak meg a férfi és női szerepek? Melyek a valós és melyek a vélt szerepek? Számtalan kérdés fogalmazódik meg ebben a témában, különösen azért, mert egy olyan kort élünk, ahol sok a félrevezető hatás. Vizsgáljuk meg együtt, hogy melyek az alapvető női és férfi szerepek! ...és talán nézzük meg azt is, hogy mit akar a férfi...és mit akar a nő.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!