Program


Férfi megérzés - Elek Péter önálló estje sok zenével - BEMUTATÓ

Férfi megérzés - Elek Péter önálló estje sok zenével - BEMUTATÓ

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 8. szombat, 21:00

"Ez jó mulatság, férfi munka volt!" - írja Vörösmarty, és mondtam hangosan én is, miután felvittem az új Vejnemöjnen IKEA szekrényt a harmadikra, és utána nem mozdultam meg két napig.
Férfinak lenni jó mulatság, kivéve ilyenkor, meg amikor az anyósülésről érkező "női megérzés"-re hivatkozva kell egy befordulni egy másik utcába parkolóhelyért, de ott sincs, emitt amúgy meg lett volna.
Mi a helyzet a férfi megérzéssel? Az acélkemény akarat páncélja alatt kocsonyaállagú bizonytalanság és kétely lapul, persze ez amúgy titok. Ma este azonban minden titokra fény derül.
Mert e kettő igenis két szorosan kapcsolódó fogalom: férfi, meg érzés!

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!