Program


Fehértone Fesztivál -  Bérlet
24

Fehértone Fesztivál - Bérlet

2023-ban végre ismét leteszi Bács-Kiskun megye fesztiválnaptárába névjegyét a szép lassan a régió legjelentősebb könnyűzenei eseményévé cseperedett Fehértone Fesztivál!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 22. szombat, 16:00

Több mint húsz éves múltra tekint vissza a kunfehértói Fehértone Fesztivál, amely a legjelentősebb hazai előadókat vonultatja fel. A fesztivál, amely korábban Sörfesztivál néven futott, 2012-ben alakult át könnyűzenei fesztivállá. 2023-ban végre ismét leteszi Bács-Kiskun megye fesztiválnaptárába névjegyét a szép lassan a régió legjelentősebb könnyűzenei eseményévé cseperedett Fehértone Fesztivál! A rendezvény már a megszokott nyár közepi időpontban 2023. július 19-23 között kerül megrendezésre, megújult formában, bővített szolgáltatásokkal a már jól megszokott fehértói hangulatban.

Bérlet:
Érvényes 2023. július 19. 12:00-tól 2023. július  23. 12:00 óráig.  A fesztiválra történő belépés szabályai továbbra is változhatnak, a belépés szabályait a mindenkori hatályban lévő rendeletek, törvények határozzák meg majd a rendezvény ideje alatt.
 
Bérlet +kemping:
Ezzel a jegytípussal 1 fő jogosultságot kap a fesztiválra és a kempingbe való belépéshez.
A kempingben 1 megvásárolt sátorjeggyel maximum 2 személyes sátor telepíthető.

Bérlet+Sátorjegy érvényes:
2023. július 19. 12:00-tól 2023. július 23. 12:00-ig.
A kemping területére csak a megfelelő karszalagok (bérlet vagy napijegy + kemping) viselésével lehet belépni.
A sátorban hagyott dolgokért nem tudunk felelősséget vállalni.
 
Valentin Napi Páros Bérlet:
Ezzel a jegytípussal 2 fő kap jogosultságot a fesztiválra való belépésre. Rakj a kosaradba egy jegyet, és hozd magaddal a párod! Egy darab Valentin Napi Páros Bérlet 2 fő részére biztosít belépést a fesztiválra. 
Érvényes 2023. július 19. 12:00-tól 2023. július  23. 12:00 óráig.   

Húsvéti Akciós Páros Bérlet:
Ezzel a jegytípussal 2 fő kap jogosultságot a fesztiválra való belépésre. Rakj a kosaradba egy jegyet, és hozz magaddal még valakit! Egy darab Húsvéti Akciós Páros Bérlet 2 fő részére biztosít belépést a fesztiválra.
Érvényes 2023. július 19. 12:00-tól 2023. július  23. 12:00 óráig.

Ajánlatunk


New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Varnus Xaver korunk egyik legismertebb orgonaművésze.

Ajánló


Dzsúdló 2023. december 29-én minden eddiginél komolyabb show-val teszi fel az arany bukósisakot erre a top időszakra. Addigra már mindenki…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!